Translate

SINIVALKOINEN KANSAMME EI ANTAUDU MILLOINKAAN!

SINIVALKOINEN KANSAMME EI ANTAUDU MILLOINKAAN!
VAPAITA TAI KUOLLEITA - MUTTEI KOSKAAN ORJIA!

Totuuslinjalla, vääristelemätöntä asiatietoa minusta - Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi!

Oma valokuva
Oulu 52, Finland
Olen oululainen 52-vuotias karaistunut, ei-akateeminen, aito kansallismielinen kristillissosialisti, toimien julkisuudessa v. 1991 alkaen. Koulutukseltani olen sähköasentaja; työskentelin viimeksi mm. Sinivalkoinen Rintama r.p:n (SVR) Oulun toiminnanvetäjänä ja olin SVR:n ehdokkaana EU-vaaleissa. Koen sydämeni asiaksi puolustaa ja suojella unohdettua kansaa, hädänalaista ihmistä ja kaunista, monimuotoista luontoamme sekä sorrettuja eläimiämme. Olen ISLAM-, EU- ja NATO-kriittinen vastustaen USA:n imperialistisia otteita koko maailmassa. Koen vakavana ongelmana myös väärin toteutetun epäoikeudenmukaisen globalisaation pakolaisongelmineen. En tietystikään vastusta maahanmuuttajia ihmisinä, vaan valtapuolueiden harjoittamaa räikeää oikeuksiaan puolustavan kansan itsensä pettämiseen ja syrjimiseen johtanutta epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa, josta kärsivät eniten oman kansamme köyhät, unohdetut, syrjäytetyt ja muut hädänalaiset kansanosat. Ja näin yhteiskuntamme sisäinen pahoinvointi, levottomuus ja jopa barrikadihenki lisääntyvät. Jos koet samoin, ole rohkea ja ota arkailematta yhteyttä vaikka puhelimitse: 046-6124920 / K. M. Aalto (24/7) Eläköön Isänmaa!

HUOM! K.M.A. - ARKISTOBLOGI (2007 - 2014)

Pääset ARKISTOBLOGIINI (2007-2014) napsauttamalla tästä. Arkistostani löytyvät kaikki blogikirjoitukseni, mutta huom! yli kaksi vuotta vanhemmat omat blogikirjoitukseni löytyvät pelkästään tuolta arkistoblogistani näiden sivujen ylimääräisen kuormituksen välttämiseksi.

KANSALAINEN! AUKAISE VIHDOINKIN SILMÄSI - SE TULEE OLEMAAN ELÄMÄSI TÄRKEIN TEKO!


* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEN LUVANNUT OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLENI KOSKAAN JA USKALLAN SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA - K.M. AALTO - TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN ISÄNMAANSUOJELIJA SINIVALKOISESSA ISÄNMAASSAMME * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! - K.M. AALTO -

EUROOPAN PARLAMENTIN VAALIT 25.05.2014 !

EUROOPAN PARLAMENTIN VAALIT 25.05.2014 !
Euroopan parlamentti on maailman suurin demokraattisesti valittava parlamentti. Se on ainoa EU-toimielin, johon viiden vuoden välein valitaan edustajat suorilla vaaleilla. Vaalit järjestetään kaikissa jäsenmaissa kansallisen vaalilainsäädännön mukaisesti. Lisäksi noudatetaan EU:n vaalisäädöksiä. Tämän vuoden Euroopan parlamentin vaaleissa valitaan 751 jäsentä Euroopan parlamenttiin. Suomesta valitaan yhteensä 13 Euroopan parlamentin jäsentä eli meppiä (Member of the Parliament). Mepit työskentelevät eurooppalaisissa puolueryhmissä, joita on nykyisessä parlamentissa seitsemän. Ryhmät on muodostettu yli sadasta kansallisesta poliittisesta puolueesta. Uusi parlamentti aloittaa työskentelynsä heinäkuussa 2014. Seuraavat Euroopan parlamentin vaalit toimitetaan kaikissa 28 EU-jäsenmaassa 22.- 25. toukokuuta 2014. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 25.5.2014. Suomessa toimitettavissa eurovaaleissa äänioikeutettuja ovat viimeistään vaalipäivänä 18 vuotta täyttävät Suomen kansalaiset sekä viimeistään 80 päivää ennen vaaleja Suomen äänioikeusrekisteriin ilmoittautunut toisen EU-maan kansalainen. Ennakkoäänestys kotimaassa järjestetään keskiviikosta tiistaihin 14.- 20. 5 ja ulkomailla keskiviikosta lauantaihin 14.- 17.5. Ulkomaan yleisinä ennakkoäänestyspaikkoina ovat Suomen edustustot ja niiden toimipaikat. Niissä voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu riippumatta siitä, missä maassa tai missä kunnassa hän asuu. Edustustoissa voivat siten äänestää esimerkiksi lomamatkoilla tai työkomennuksella ulkomailla olevat äänioikeutetut. Rekisteröitymistä tai ennakkoon ilmoittamista ei tarvita. Suomessa koko maa on yhtä vaalipiiriä, kuten aikaisempinakin vuosina. Ehdokkaat ovat siis ehdolla kaikkialla Suomessa. Eri puolueet ja vaaliliitot voivat asettaa korkeintaan 20 ehdokasta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 24.4.2014.

LYHYT JA YTIMEKÄS EU-VAALIOHJELMANI 2014!

RAKKAUDESTA ISÄNMAATANI JA SINIVALKOISTA KANSAAMME KOHTAAN!

1. SUOMI IRTI EU:STA!

2. LOPPU ISLAMIN MAIHINNOUSULLE!

3. SOSIAALINEN OIKEUDENMUKAISUUS KAIKILLE EUROOPAN KANSOILLE!

4. MASSAMAAHANMUUTTO, ELINTASORIKOLLISUUS JA SOSIAALISAALISTUS KURIIN KOKO EUROOPASSA!

5. KANSAINVÄLINEN RIISTOKAPITALISMI KURIIN! - YLIKANSALLISET SUURKAPITALISTIT EIVÄT SAA RYÖSTÄÄ KANSALLISVARANTOAMME!

6. LOPPU NS. POSITIIVISELLE SYRJINNÄLLE, ELI MAAHANMUUTTAJILLE EI TULE TARJOTA MITÄÄN ERILLISIÄ JA YLIMÄÄRÄISIÄ ETUISUUKSIA OMAN MAAN KANSALAISIIN NÄHDEN !

EMME VOI ENÄÄ VAIETA - UUSIMMAT BLOGIKIRJOITUKSET !

Totuus, rakkaus ja oikeudenmukaisuus ohjaavat kirjoituksiani kohti uutta huomista ja meille kaikille parempaa tulevaisuutta marssiessamme kohti sinivalkoista vapautta ja sinivalkoisen kansanliikkeemme voittoa lippumme alla! Poliittinen ideologiani edustaa aitoa ja rehellistä kansallismielistä kristillissosialismia.

Tässä pääblogissani pidän esillä, relevantit prioriteettinäkokohdat huomioiden, lähinnä kolme vuotta tuoreempia blogikirjoituksiani.

Arkistoblogiini (2007 - 2014) pääset tästä.

Eläköön Isänmaa!

perjantai 19. helmikuuta 2010

SINIVALKOINEN MIES KÄY ARMEIJAN!

(Kuvassa suomalaiset naiset ja miehet vannovat Sotilasvalaa.)

Istuskelen läppäri sylissäni olohuoneeni pehmeällä nojatuolilla samalla välillä TV:tä vilkuillen, välillä nostalgisesti menneitä vuosikymmeniä muistellen ja välillä tietysti tätä blogiani kirjoittaen. Oikealla puolellani, nojatuolini viereisellä pikkupöydällä lojuu arkistojen kätköistä löytämäni vanha varusmiespalvelukseni aikainen puolustusvoimien palvelustodistus, jota olen tähän asti säilyttänyt ihan piruuttanikin juuri sellaisia viherpiipertäjien, punamädättäjien ja muiden vasemmistoänkyröiden seurassa viihtyviä pullamössösukupolvemme tahoja varten, jotka suorastaan itkunsekaisesti haluaisivat yhdistää olemukseni heidän sairaaseen habitukseensa. No, se sinänsä on toisarvoista, mutta sitäkin merkittävämpää ja realistisempaa on tietysti se, mitä puolustusvoimien palvelustodistus kiistattomasti todistaa.

Puolustusvoimien palvelustodistuksen mukaan olen sotilasarvoltani korpraali - ja nyt tietysti reservissä, koska varusmiesajastani on jo parikymmentä vuotta. Joukko-osastokseni on merkitty Pohjan Prikaati ja palvelusajakseni  09.02.-89 - 06.10.-89. Lisäksi kohtaan koulutushaara ja erikoiskoulutus on merkitty Kiväärikomppania/Aliupseerikoulu ja kurssiajaksi 08.05.-89 - 28.08.-89 (eli sisältää nykyisenkaltaisen AuK:in ensimmäisen puolikurssin). Palvelustodistukseni on allekirjoittanut silloinen kapteeni J.P. Ristola.

Nämä palvelustodistukseeni jo yli 20 vuotta sitten kirjoitetut tosiasiat ovat voimassa yhä, eivätkä ne muutu miksikään, vaikka poliittiset vastustajani ja muut mustamaalaajat kuinka haluaisivat!

Muistakaa, että minäkin olen aikoinani vannonut Sotilasvalan ja se tietysti velvoittaa yhä reservissä. Erityistä huomiota näin reservissäkin ollessa on nykyisinä, omalta osaltaan levottominakin yhteiskuntapoliittisina aikoina, syytä kiinniittää toisen kappaleen loppuosaan: "Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tahi maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa."

Tämä kannattaa toki muidenkin sinivalkoisten taistelijoiden muistaa. Ja tässä on myös yksi merkittävä syy, miksi en halua osallistua esimerkiksi Homma^^^-forumin harjoittamaan kansankiihotustoimintaan ollenkaan ja kaikkein vähiten sellaisten, selvästikin jopa vallankumouksellisiksi luokiteltavien puulaakien, kuten Muutos 2011, toimintaan missään muodossa.

Itse vannoin sotilasvalani helmikuussa 1989 ja jo silloin lupasin kunniani ja omantuntoni kautta seuraavat allaolevat tosiasiat:


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


                                           SOTILASVALA


Minä lupaan ja vakuutan kaikkivaltiaan ja kaikkitietävän Jumalan edessä olevani Suomen valtakunnan luotettava ja uskollinen kansalainen. Tahdon palvella maatani rehellisesti sekä parhaan kykyni mukaan etsiä ja edistää sen hyötyä ja parasta.

Minä tahdon kaikkialla ja kaikissa tilanteissa, rauhan ja sodan aikana puolustaa isänmaani koskemattomuutta, sen laillista yhteiskuntajärjestystä sekä valtakunnan laillista esivaltaa. Jos havaitsen tai saan tietää jotakin olevan tekeillä laillisen esivallan kukistamiseksi tahi maan yhteiskuntajärjestyksen kumoamiseksi, tahdon sen viipymättä viranomaisille ilmoittaa.

Joukkoa, johon kuulun, sekä paikkaani siinä, en jätä missään tilanteessa, vaan niin kauan kuin minussa voimia on, suoritan saamani tehtävän loppuun.

Lupaan käyttäytyä kunnollisesti ja miehekkäästi, totella esimiehiäni, noudattaa lakeja ja asetuksia sekä säilyttää hyvin minulle uskotut palvelussalaisuudet. Tahdon myös asetovereitani kohtaan olla suora ja auttavainen. Milloinkaan en sukulaisuuden, ystävyyden, kateuden, vihan tai pelon vuoksi enkä myöskään lahjain tahi muun syyn tähden toimi vastoin palvelusvelvollisuuttani.

Jos minut asetetaan esimiesasemaan, tahdon olla alaisiani kohtaan oikeudenmukainen, pitää huolta heidän hyvinvoinnistaan, hankkia tietoja heidän toiveistaan, olla heidän neuvonantajanaan ja ohjaajanaan sekä omasta puolestani pyrkiä olemaan heille hyvänä ja kannustavana esimerkkinä.

Kaiken tämän minä tahdon kunniani ja omantuntoni mukaan täyttää.


¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤


Itse suorittaessani varusmiespalvelusta, se oli vielä miesten etuoikeus, mutta muutaman vuoden päästä laki naisten vapaaehtoisesta asepalveluksesta tuli voimaan (1.4.1995). Sen jälkeen onkin ollut aina suuri ilo tällaisen vanhan korpraalin mielessä, sielussa ja sydämessä, kun on saanut havaita vuosi toisensa perään varusmiespalvelukseen astuvien kauniimman sukupuolen edustajien määrän kasvavan tasaisen tappavaan tahtiin!

En voi olla kunnioittamatta ja aina tilaisuuden tullen kehumatta ja ylistämättä niitä, luonteeltaan rohkeita, pelottomiakin, mutta ennenkaikkea sisäisesti vahvoja naisia, jotka vuosi toisensa jälkeen Suomessakin astuvat vapaaehtoiseen varusmiespalvelukseen. Samanlainen kunnianhenkäys sielustani nousee maakuntajoukoissa, vapaaehtoisessa maanpuolustustoiminnassa, mukana oleville naistaistelijoille, sinivalkoisen kansamme ja isänmaamme suojelijoille!
On se kyllä kumma, että nykyisestä pullamössösukupolven miehestä ei löydy miehisyyttä käydä edes armeijaa! Suomen perustuslain 127 § velvoittaa maanpuolustukseen, jonka velvoitteen laiminlyömisestä saatettiin aikoinaan tuomita jopa kuolemaan. Itse en tosin kannata kuolemantuomiota tällaisenkaan vakavan asian kyseessäollessa, mutta muutoin olen valmis asettumaan sellaisellekin ajatuskannalle, että henkilöltä, joka ei ole halukas suorittamaan kansalaisvelvollisuuttaan, otettaisiin sitten myös kansalaisoikeudet pois, jos ei nyt sentään kokonaan, niin ainakin tuntuvasti osittain.

"Vanhan liiton" veteraania, kuten minuakin, harmittaa kyllä suuresti, että nykyisen kansallismielisen ja isänmaallisen muutosliikkeen toimintaan, on pesiytynyt sellaisia syöpäläisiä ja itkupillisivareita, joilta tulisi glögit välittömästi pöksyihin oikean vanhan liiton nationalistin heille vähän jo ärähtäessä. Ja jopa niinkin arvovaltaisena ja suvereerina itseään pitävän puulaakin kuin Suomen Sisu r.y:n johtoportaasta löytyy, surullisen kuuluisa Halla-aho etunenässä nyt mainitakseni, tällaisia pikkupoikia ja vieläpä itse itseään km-liikkeen eräänlaisiin keulahahmoihin kuuluvina pitäviä! Kyllä aikoihin on eletty, sanoo moni muukin kuin minä!

SKS-kansanliikkeen puheenjohtaja Olavi Mäenpää käväisi tuossa viime kesän korvilla luonani kahvittelemassa ja kaiken muun ohessa Olavi siinä yltyi mainitsemaan minunkin persoonastani aivan selvästi huokuvan tosiasian, Olavi totesi jotakuinkin tähän malliin: "Kyllä se kuule Aalto, miehestä näkee heti, onko se käynyt armeijan. Sinustakin sen Aalto näkee heti, olemuksestasi, käyttäytymisestäsi sekä suhtautumisestasi tosiasioihin, suhteellisuudentajua ja tervettä maalaisjärkeä löytyy ihan muille jakaa."

Jatkan vielä nostalgisena menneiden vuosikymmenten muistelemistani. Meillä KDP:ssä (Kansallis-Demokraattinen Puolue) oli aikoinaan jäsenvaatimuksena, että kaikilla miespuolisilla hakijoilla oli varusmiespalvelus suoritettuna, jollei sen suorittamiselle ollut laillista estettä, kuten esimerkiksi terveydelliset syyt. Ja upseerikoulutus laskettiin vielä eduksi. Ajatelkaapa, jos kaikilla suomalaisilla itseään kansallismielisinä ja isänmaallisina pitävillä järjestöillä olisi yhä samankaltainen jäsenvaatimus käytössään! Kuinka se tervehdyttäisikään ja puhdistaisikaan kertaheitolla koko km-kenttää! Samalla km-kenttä yhdentyisi varmasti voimakkaasti neurootikkojen, psykopaattien ja muiden öyhöttäjien tippuessa ikäänkuin luonnollisesti pois kuvioista.MUISTAKAA, ETTÄ SOTILASVALA VELVOITTAA MYÖS RESERVISSÄ !

Ei kommentteja:

KUNNIAVÄKIVALTA RANTAUTUI SUOMEEN 2009 !

Tammikuussa v. 2002 saimme tuntea, seuraamiemme uutisten kautta, Ruotsista ensiaavistukset kunniaväkivallasta pohjoismaisessa sivistysvaltiossa. Vajaan kahdeksan vuoden viiveellä, joulukuun lopussa v. 2009 kunniaväkivalta konkretisoitui myös Suomessa, Espoon Sellon kunniajoukkomurhan myötä.

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoiteta?

Videossa käsitellään Suomen kamaralla oleskelevien jo tuomittujen rikollisten problematiikkaa, mutta merkillepantavaa on ollut ja tulee olemaan pelkästään jo vakavista rikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten prosentuaalinen osuus rikostilastoissamme. Toki tilastojen mukaisesti Suomessa asuvien ja rikoksista epäiltyjen ulkomaan kansalaisten (-kuten kantaväestönkin) tilastoja hallitsevat liikennerikokset, joiden osuus on ollut n. 45% viime vuosina (v.2005). Mutta kantaväestöstä poiketen suhteellisesti useimmin Suomessa asuvat ulkomaalaiset olivat epäiltyinä ryöstöistä ja raiskauksista; ryöstöistä 21%:n osuudella (v. 2005), joista vielä somalit korostuivat selkeästi 40%:n osuudella. Raiskauksissa suhteellinen prosenttiosuus kaikista epäillyistä rikoksista oli ulkomaalaisten kohdalla vielä ryöstöjäkin suurempi, peräti 27%:n osuudella! Tässä valossa onkin ymmärrettävää, jos mm. SKS:nkin yleisohjelman ensimmäisen kappaleen lopussa mainittu lause: "Vääryyden edessä emme kavahda kansalaistottelemattomuuttakaan" alkaa vähitellen saada suurten massojen keskuudessa yhä esoteerisemman ja realistisemman merkityssisällön! Suomessa asuvien ulkomaalaisten rikollisuutta voit tarkastella tekstimuotoisena mm. pdf-tiedostosta "Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa". Klikkaa tästä!

HESY - eläinsuojeluyhdistys/ animal-shelter:

Luontokäsityksiimme kuuluu myös eläinsuojelun etiikka. Mitään yhteiskunnallista päätöstä ei ole olemassa sille käsitykselle, että ihmisellä on lupa kohdella eläimiä ja luontoa vain välineenä eri päämäärien saavuttamiseksi. Myös eläimillä on itseisarvo. Emme kuitenkaan hyväksy minkäänlaista eläin- ja luonnonsuojelutyön varjolla harrastettavaa terrorismia. (Ote SKS:n puolueohjelmasta)