Translate

SINIVALKOINEN KANSAMME EI ANTAUDU MILLOINKAAN!

SINIVALKOINEN KANSAMME EI ANTAUDU MILLOINKAAN!
VAPAITA TAI KUOLLEITA - MUTTEI KOSKAAN ORJIA!

Totuuslinjalla, vääristelemätöntä asiatietoa minusta - Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi!

Oma valokuva
Oulu 52, Finland
Olen oululainen 52-vuotias karaistunut, ei-akateeminen, aito kansallismielinen kristillissosialisti, toimien julkisuudessa v. 1991 alkaen. Koulutukseltani olen sähköasentaja; työskentelin viimeksi mm. Sinivalkoinen Rintama r.p:n (SVR) Oulun toiminnanvetäjänä ja olin SVR:n ehdokkaana EU-vaaleissa. Koen sydämeni asiaksi puolustaa ja suojella unohdettua kansaa, hädänalaista ihmistä ja kaunista, monimuotoista luontoamme sekä sorrettuja eläimiämme. Olen ISLAM-, EU- ja NATO-kriittinen vastustaen USA:n imperialistisia otteita koko maailmassa. Koen vakavana ongelmana myös väärin toteutetun epäoikeudenmukaisen globalisaation pakolaisongelmineen. En tietystikään vastusta maahanmuuttajia ihmisinä, vaan valtapuolueiden harjoittamaa räikeää oikeuksiaan puolustavan kansan itsensä pettämiseen ja syrjimiseen johtanutta epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa, josta kärsivät eniten oman kansamme köyhät, unohdetut, syrjäytetyt ja muut hädänalaiset kansanosat. Ja näin yhteiskuntamme sisäinen pahoinvointi, levottomuus ja jopa barrikadihenki lisääntyvät. Jos koet samoin, ole rohkea ja ota arkailematta yhteyttä vaikka puhelimitse: 046-6124920 / K. M. Aalto (24/7) Eläköön Isänmaa!

HUOM! K.M.A. - ARKISTOBLOGI (2007 - 2014)

Pääset ARKISTOBLOGIINI (2007-2014) napsauttamalla tästä. Arkistostani löytyvät kaikki blogikirjoitukseni, mutta huom! yli kaksi vuotta vanhemmat omat blogikirjoitukseni löytyvät pelkästään tuolta arkistoblogistani näiden sivujen ylimääräisen kuormituksen välttämiseksi.

KANSALAINEN! AUKAISE VIHDOINKIN SILMÄSI - SE TULEE OLEMAAN ELÄMÄSI TÄRKEIN TEKO!


* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEN LUVANNUT OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLENI KOSKAAN JA USKALLAN SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA - K.M. AALTO - TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN ISÄNMAANSUOJELIJA SINIVALKOISESSA ISÄNMAASSAMME * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! - K.M. AALTO -

EUROOPAN PARLAMENTIN VAALIT 25.05.2014 !

EUROOPAN PARLAMENTIN VAALIT 25.05.2014 !
Euroopan parlamentti on maailman suurin demokraattisesti valittava parlamentti. Se on ainoa EU-toimielin, johon viiden vuoden välein valitaan edustajat suorilla vaaleilla. Vaalit järjestetään kaikissa jäsenmaissa kansallisen vaalilainsäädännön mukaisesti. Lisäksi noudatetaan EU:n vaalisäädöksiä. Tämän vuoden Euroopan parlamentin vaaleissa valitaan 751 jäsentä Euroopan parlamenttiin. Suomesta valitaan yhteensä 13 Euroopan parlamentin jäsentä eli meppiä (Member of the Parliament). Mepit työskentelevät eurooppalaisissa puolueryhmissä, joita on nykyisessä parlamentissa seitsemän. Ryhmät on muodostettu yli sadasta kansallisesta poliittisesta puolueesta. Uusi parlamentti aloittaa työskentelynsä heinäkuussa 2014. Seuraavat Euroopan parlamentin vaalit toimitetaan kaikissa 28 EU-jäsenmaassa 22.- 25. toukokuuta 2014. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 25.5.2014. Suomessa toimitettavissa eurovaaleissa äänioikeutettuja ovat viimeistään vaalipäivänä 18 vuotta täyttävät Suomen kansalaiset sekä viimeistään 80 päivää ennen vaaleja Suomen äänioikeusrekisteriin ilmoittautunut toisen EU-maan kansalainen. Ennakkoäänestys kotimaassa järjestetään keskiviikosta tiistaihin 14.- 20. 5 ja ulkomailla keskiviikosta lauantaihin 14.- 17.5. Ulkomaan yleisinä ennakkoäänestyspaikkoina ovat Suomen edustustot ja niiden toimipaikat. Niissä voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu riippumatta siitä, missä maassa tai missä kunnassa hän asuu. Edustustoissa voivat siten äänestää esimerkiksi lomamatkoilla tai työkomennuksella ulkomailla olevat äänioikeutetut. Rekisteröitymistä tai ennakkoon ilmoittamista ei tarvita. Suomessa koko maa on yhtä vaalipiiriä, kuten aikaisempinakin vuosina. Ehdokkaat ovat siis ehdolla kaikkialla Suomessa. Eri puolueet ja vaaliliitot voivat asettaa korkeintaan 20 ehdokasta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 24.4.2014.

LYHYT JA YTIMEKÄS EU-VAALIOHJELMANI 2014!

RAKKAUDESTA ISÄNMAATANI JA SINIVALKOISTA KANSAAMME KOHTAAN!

1. SUOMI IRTI EU:STA!

2. LOPPU ISLAMIN MAIHINNOUSULLE!

3. SOSIAALINEN OIKEUDENMUKAISUUS KAIKILLE EUROOPAN KANSOILLE!

4. MASSAMAAHANMUUTTO, ELINTASORIKOLLISUUS JA SOSIAALISAALISTUS KURIIN KOKO EUROOPASSA!

5. KANSAINVÄLINEN RIISTOKAPITALISMI KURIIN! - YLIKANSALLISET SUURKAPITALISTIT EIVÄT SAA RYÖSTÄÄ KANSALLISVARANTOAMME!

6. LOPPU NS. POSITIIVISELLE SYRJINNÄLLE, ELI MAAHANMUUTTAJILLE EI TULE TARJOTA MITÄÄN ERILLISIÄ JA YLIMÄÄRÄISIÄ ETUISUUKSIA OMAN MAAN KANSALAISIIN NÄHDEN !

EMME VOI ENÄÄ VAIETA - UUSIMMAT BLOGIKIRJOITUKSET !

Totuus, rakkaus ja oikeudenmukaisuus ohjaavat kirjoituksiani kohti uutta huomista ja meille kaikille parempaa tulevaisuutta marssiessamme kohti sinivalkoista vapautta ja sinivalkoisen kansanliikkeemme voittoa lippumme alla! Poliittinen ideologiani edustaa aitoa ja rehellistä kansallismielistä kristillissosialismia.

Tässä pääblogissani pidän esillä, relevantit prioriteettinäkokohdat huomioiden, lähinnä kolme vuotta tuoreempia blogikirjoituksiani.

Arkistoblogiini (2007 - 2014) pääset tästä.

Eläköön Isänmaa!

torstai 1. heinäkuuta 2010

AINA JOSSAIN JYSÄHTÄÄ - ELÄMÄÄ TUHOAVA YDINVOIMALINKOLAN JALANJÄLJILLÄ

Kaitselmus oli määrännyt syntymäpäiväkseni maaliskuun 22. päivän vuonna 1966. Silloin Suomen kansa nukkui vielä kaunista ruususen untaan ydinvoimakysymyksissä, vaikka hallitseva luokka ja teollisuuspiirit jo ottivatkin yhä tietoisempia askelia kohti hengenvaarallista ydinvoimaa. Jo nuoruudessani sisäistin voimakkaan linkolalaisen energiansäästöohjelman tarvittaessa vaihtoehdoksi elämää tuhoavalle ja koko ihmiskuntaa uhkaavalle ydinvoimalle. Ydinvoimaton aika Suomen historiassa ja minun nuoruudessani päättyi kuitenkin alkuvuodesta 1977, jolloin Suomen ensimmäinen ydinvoimala, Loviisa-1 kytkettiin valtakunnan verkkoon.

LUONNONMUKAINEN FUUSIOVOIMA

Olen koko olemassaoloni ajan vastustanut nimenomaan nykyisin käytössä olevaa fissio-menetelmällä tuotettua hengenvaarallista ydinvoimaa; sen sijaan jo hyvin varhain tieteellisiä ja teknisiä julkaisuja tutkiskellessani tulin kuitenkin hyväksymään, tulevaisuuden voittoisana näkymänä, fuusio-menetelmällä tuotetun, saasteettoman, riskittömän ja turvallisen, sekä tietysti mielestäni itsestäänselvästi hyvin paljon fissio-menetelmää luonnonmukaisemman ydinenergiavaihtoehdon ja olen aina ollut valmis kaikella omalla kapasiteetillani ja kaikilla käytettävissäni olevilla resursseilla tukemaan fuusio-ydinvoiman tutkimusta ja kehitystä.

EI YMPÄRISTÖPOLIITTISIA LASKUJA JÄLKIPOLVILLE

Vaikka teknologia kulkee vääjäämättömästi eteenpäin, aina ei kuitenkaan ihmiskunnan, saati sitten yksittäisen kansakunnan kehitys edisty ihmistä, ympäristöä ja tulevaisuutta ajatellen terveesti, turvallisesti ja koko ympäristöämme ja luontoamme, sekä myös, ja tämä asiakaan ei koskaan saisi unohtua - jälkipolviamme, kunnioittavasti. Ja tämä totuushan pätee toki muihinkin asioihin kuin ydinvoimaan.

YDINVOIMA EI VOI OLLA KOSKAAN YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISTÄ

Ydinvoiman historia on kiistattomasti täynnä luonnonkatastrofeja, joista monet on pystytty pitämään erossa suurten joukkojen tietoisuudesta ja lisäksi ihmisen itsepetokseen perustuva tulevaisuuden luonnonkatastrofi on tietysti fissio-menetelmällä tuotetun ydinvoiman ikuinen jäteongelma, jota ei todennäköisesti koko ihmiskunnan historian aikana pystytä ratkaisemaan luonnon ja ihmisen kannalta kestävästi.

Kaikesta huolimatta tulisi huomioida, että kun ydinvoimasta puhutaan, kannattaisi muistaa se ikävä tosiasia, että aina jossain "jysähtää". Ihmiskunnan historian pahimmaksi luonnehdittu ja varmasti meille kaikille Suomalaisillekin mieleenpainuvin ydinvoiman aikainen onnettomuus on entisen Neuvostoliiton Ukrainassa, Tsernobylin ydinvoimalassa tapahtunut "jysähdys" 26.04.1986. Läheltä piti - tilanteita tapahtuu paljon useammin, sanoisinko jopa tuon tuostakin.

GREENPEACE-PROPAGANDA

Itse en ole jäsenenä Greenpeacessa ja suhtaudun toki sen esittämään propagandamateriaaliin terveen kriittisesti, mutta toisaalta me kaikki kyllä tiedostamme varmasti senkin, että aivan tyhjästä Greenpeacen väitteetkään eivät ole temmattu. Tässä nyt esimerkin vuoksi muutamia Greenpeacen viimeaikaikoina havainnoimia konkreettisia ja vakavia onnettomuusriskejä teollisuusmaissa:

  • Forsmarkissa Ruotsissa sattui heinäkuussa 2006 yksi viime vuosien pahimmista läheltä piti –tilanteista. Häiriöön johtanut suunnitteluvirhe oli piillyt reaktorissa 20 vuotta, ja se paljastui kun reaktorin yhteys sähköverkkoon katkesi eivätkä hätägeneraattorit käynnistyneet. Voimalan henkilökunnalla ei 20 minuuttiin ollut tietoa, mitä reaktorissa tapahtui. Hätägeneraattorit saatiin hyvällä tuurilla lopulta käynnistymään. Jos ne eivät olisi käynnistyneet, olisi vakava ydinonnettomuus ollut Saksan säteilyturvakeskuksen mukaan ollut 18 min päässä.
  • Krümmelin ydinvoimalassa Saksassa muuntaja syttyi palamaan heinäkuussa 2007. Tulipalo ”johti ongelmiin reaktorissa”, mutta yksityiskohdat eivät ole tiedossa. Reaktorin omistajaa Vattenfallia kritisoitiin ongelmien ja tilanteen salailusta.
  • Kashiwazakissa Japanissa maanjäristys vaurioitti maailman suurinta ydinreaktoria heinäkuussa 2007. Nyt asukkaat joutuvat pelkäämään, että reaktori avataan uudelleen vaurioista huolimatta.
  • Olkiluoto 3 -hankkeessa kireä hinta ja aikataulu ovat saaneet laitostoimittajan toistuvasti tinkimään turvallisuudesta – näin todennäköisesti tapahtuisi myös uusissa hankkeissa.

Lisämateriaalia täältä Greenpeacen suomenkieliseltä sivustolta:

http://www.greenpeace.org/finland/fi/

EDUSKUNTA TAIPUI

Kaikesta huolimatta Suomen eduskunta päätti 1. heinäkuuta 2010 äänin 120-72 myöntää Teollisuuden Voimalle luvan rakentaa Olkiluotoon vielä yhden ydin­voimala­yksikön. Myös Fennovoima sai äänin 121-71 luvan rakentaa uusi ydinvoimala Pohjois-Suomeen, joko Simoon tai Pyhä­joelle.

Suomen eduskunnan tekemät ydinvoimapäätökset sysäävät Suomen energiapoliittisen kehityksen jälleen kohti riskialtista, vaarallista ja elämää tuhoavaa, menneisyyden energiantuotantoa. Kun ydinreaktorit rakennetaan, Suomesta tulee maailman suurin ydinjätteen tuottaja asukasta kohden!

KANSAN LOPULLINEN TAHTO VASTA KANSANÄÄNESTYKSELLÄ

Kansanedustajien enemmistö ei edustanut kansan enemmistön mielipidettä, sillä todellisuudessa 52 prosenttia suomalaisista vastustaa lisäydinvoiman rakentamista (lähde: Greenpeace). Vain viidennes suomalaisista hyväksyy eduskunnan nyt tekemän päätöksen kahdesta uudesta reaktorista. Olen aina ollut ensimmäisten joukossa kannattamassa kansanäänestystä ydinvoimasta ja siis, tässä yhteydessä lisäydinvoimasta!

Toinen seitsemännen ydinreaktorin sijoituspaikkakunnasta olisi Pohjois-Suomessa sijaitseva Simo:

http://yle.fi/uutiset/luonto_ja_ymparisto/2009/03/simon_ydinvoimala_olisi_lahella_asutusta_584222.html

EETTISYYS KILPENÄNI

Vastustan ydinvoimaa eettisistä syistä, en mistään työvoimapoliittisista, energiapoliittisista tai kansainväliseen imagoomme liittyvistä syistä, en myöskään nykyään muotia olevista, ilmastonmuutoshössötykseen liittyvistä syistä.

Fissio-menetelmällä tuotettu elämää tuhoava ydinvoima on mielestäni näyttänyt konkreettisesti vaarallisuutensa koko ihmiskunnalle ja ydinjätteiden loppusijoituskysymystä ei ole ratkaistu ollenkaan yhdelläkään luonnon kannalta kestävällä ja turvallisella tavalla. Yhtään ydinvoimapoliittista laskua ei saa jättää jälkipolvillemme maksettavaksi.

Linkolalaisessa hengessä olen valmis vähentämään sekä suoraa, että epäsuoraa sähköenergian kulutustani huomattavasti, samoin myös maksamaan eettisesti puhtaasti ja kestävästi tuotetuista ja uusiutuvista energiamuodoista nykyistä suuremman rahallisen korvauksen. Samalla olen valmis ennakkoluulottomasti hyväksymään kaiken tämän johdosta tapahtuvan, mahdollisen, elintasoni laskemisen.


SUOMALAINEN YDINVOIMA - KANSALLINEN HÄPEÄ !

Ei kommentteja:

KUNNIAVÄKIVALTA RANTAUTUI SUOMEEN 2009 !

Tammikuussa v. 2002 saimme tuntea, seuraamiemme uutisten kautta, Ruotsista ensiaavistukset kunniaväkivallasta pohjoismaisessa sivistysvaltiossa. Vajaan kahdeksan vuoden viiveellä, joulukuun lopussa v. 2009 kunniaväkivalta konkretisoitui myös Suomessa, Espoon Sellon kunniajoukkomurhan myötä.

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoiteta?

Videossa käsitellään Suomen kamaralla oleskelevien jo tuomittujen rikollisten problematiikkaa, mutta merkillepantavaa on ollut ja tulee olemaan pelkästään jo vakavista rikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten prosentuaalinen osuus rikostilastoissamme. Toki tilastojen mukaisesti Suomessa asuvien ja rikoksista epäiltyjen ulkomaan kansalaisten (-kuten kantaväestönkin) tilastoja hallitsevat liikennerikokset, joiden osuus on ollut n. 45% viime vuosina (v.2005). Mutta kantaväestöstä poiketen suhteellisesti useimmin Suomessa asuvat ulkomaalaiset olivat epäiltyinä ryöstöistä ja raiskauksista; ryöstöistä 21%:n osuudella (v. 2005), joista vielä somalit korostuivat selkeästi 40%:n osuudella. Raiskauksissa suhteellinen prosenttiosuus kaikista epäillyistä rikoksista oli ulkomaalaisten kohdalla vielä ryöstöjäkin suurempi, peräti 27%:n osuudella! Tässä valossa onkin ymmärrettävää, jos mm. SKS:nkin yleisohjelman ensimmäisen kappaleen lopussa mainittu lause: "Vääryyden edessä emme kavahda kansalaistottelemattomuuttakaan" alkaa vähitellen saada suurten massojen keskuudessa yhä esoteerisemman ja realistisemman merkityssisällön! Suomessa asuvien ulkomaalaisten rikollisuutta voit tarkastella tekstimuotoisena mm. pdf-tiedostosta "Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa". Klikkaa tästä!

HESY - eläinsuojeluyhdistys/ animal-shelter:

Luontokäsityksiimme kuuluu myös eläinsuojelun etiikka. Mitään yhteiskunnallista päätöstä ei ole olemassa sille käsitykselle, että ihmisellä on lupa kohdella eläimiä ja luontoa vain välineenä eri päämäärien saavuttamiseksi. Myös eläimillä on itseisarvo. Emme kuitenkaan hyväksy minkäänlaista eläin- ja luonnonsuojelutyön varjolla harrastettavaa terrorismia. (Ote SKS:n puolueohjelmasta)