Translate

SINIVALKOINEN KANSAMME EI ANTAUDU MILLOINKAAN!

SINIVALKOINEN KANSAMME EI ANTAUDU MILLOINKAAN!
VAPAITA TAI KUOLLEITA - MUTTEI KOSKAAN ORJIA!

Totuuslinjalla, vääristelemätöntä asiatietoa minusta - Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi!

Oma valokuva
Oulu 52, Finland
Olen oululainen 52-vuotias karaistunut, ei-akateeminen, aito kansallismielinen kristillissosialisti, toimien julkisuudessa v. 1991 alkaen. Koulutukseltani olen sähköasentaja; työskentelin viimeksi mm. Sinivalkoinen Rintama r.p:n (SVR) Oulun toiminnanvetäjänä ja olin SVR:n ehdokkaana EU-vaaleissa. Koen sydämeni asiaksi puolustaa ja suojella unohdettua kansaa, hädänalaista ihmistä ja kaunista, monimuotoista luontoamme sekä sorrettuja eläimiämme. Olen ISLAM-, EU- ja NATO-kriittinen vastustaen USA:n imperialistisia otteita koko maailmassa. Koen vakavana ongelmana myös väärin toteutetun epäoikeudenmukaisen globalisaation pakolaisongelmineen. En tietystikään vastusta maahanmuuttajia ihmisinä, vaan valtapuolueiden harjoittamaa räikeää oikeuksiaan puolustavan kansan itsensä pettämiseen ja syrjimiseen johtanutta epäonnistunutta maahanmuuttopolitiikkaa, josta kärsivät eniten oman kansamme köyhät, unohdetut, syrjäytetyt ja muut hädänalaiset kansanosat. Ja näin yhteiskuntamme sisäinen pahoinvointi, levottomuus ja jopa barrikadihenki lisääntyvät. Jos koet samoin, ole rohkea ja ota arkailematta yhteyttä vaikka puhelimitse: 046-6124920 / K. M. Aalto (24/7) Eläköön Isänmaa!

HUOM! K.M.A. - ARKISTOBLOGI (2007 - 2014)

Pääset ARKISTOBLOGIINI (2007-2014) napsauttamalla tästä. Arkistostani löytyvät kaikki blogikirjoitukseni, mutta huom! yli kaksi vuotta vanhemmat omat blogikirjoitukseni löytyvät pelkästään tuolta arkistoblogistani näiden sivujen ylimääräisen kuormituksen välttämiseksi.

KANSALAINEN! AUKAISE VIHDOINKIN SILMÄSI - SE TULEE OLEMAAN ELÄMÄSI TÄRKEIN TEKO!


* TAISTELUMME JATKUU! KARAVAANI KULKEE JA KOIRAT HAUKKUVAT PERÄSSÄ! * EI TURHIA SANOJA VAAN ROHKEITA TEKOJA! * OLEN LUVANNUT OLLA VALEHTELEMATTA KANSALLENI KOSKAAN JA USKALLAN SANOA ÄÄNEEN NE ASIAT, JOISTA MUUT USKALTAVAT VASTA HAAVEILLA - K.M. AALTO - TODELLINEN AIDOSTI KANSALLISMIELINEN ISÄNMAANSUOJELIJA SINIVALKOISESSA ISÄNMAASSAMME * OMA KANSA RAKKAIN! * MAASSA MAAN TAVALLA TAI MAASTA ULOS! * TURVAPAIKKASHOPPAILIJOILLE JA ELINTASORIKOLLISILLE KALOSSINKUVA PERSAUKSILLE! * TYÖTÄ, RUOKAA, VAATTEITA, ASUNTOJA, TERVEYDENHUOLTOA JA MUUTA PERUSTURVAA OMALLE KANSALLE! * MUUTOKSEN TUULET PUHALTAVAT JA VAIN IDIOOTTI TUHLAA ÄÄNENSÄ MENNEISYYDELLE! * AIKAMME ON TULLUT, LEVITÄ SANAA! * KRISTITTY POHJOISMAINEN KULTTUURIMME EI SAA PÄÄTTYÄ ISLAMISTIEN VERILÖYLYYN! LÄNSIMAISTA OIKEUSJÄRJESTELMÄÄMME EI MURSKATA SHARIA-LAILLA! * KUNTAVAALEISSA 2012 ELINTASOPAKOLAISTEN JA MUIDEN SOSIAALISAALISTAJIEN SEKÄ ISÄNMAANPETTUREIDEN ON AIKA KOHDATA KANSAN PUHUTTELU JA TÄTEN VASTATA KANSAN YHTENÄISEEN TAHTOON ISÄNMAANSUOJELIJOIDEN UHRATESSA ÄÄNENSÄ ISÄNMAANRAKKAUDEN UHRIALTTARILLE! * TÄMÄ KANSA EI TULE KOSKAAN POLVISTUMAAN ELINTASOPAKOLAISTEN EDESSÄ! YHTENÄISTÄ KANSAAMME EI VOI ORJUUTTAA! * VETERAANIEMME JA KAATUNEIDEN KANSALLISSANKAREIDEMME VERI HUUTAA HAUTAKUMPUJEN ALTA KEHOTTAEN MEITÄ VIIMEISEEN PONNISTUKSEEN! YKSIKÄÄN UHRI, JOKA ANNETAAN RAKKAAN SINIVALKOISEN ISÄNMAAMME PUOLESTA EI VARMASTI VOI OLLA TURHA * VOIMME JO KUULLA, KUINKA EU NATISEE LIITOKSISSAAN, MUTTA TAHDOMME VARMASTI MYÖS OLLA NÄKEMÄSSÄ PÄIVÄN, JOLLOIN KAHLEET KALAHTAVAT ALAS! HANKKIKAAMME ISÄNMAANPETTUREIDEN MYYMÄ ITSENÄISYYTEMME TAKAISIN! YHTEISRINTAMASSA OLEMME VOIMAKKAITA! * JOKAINEN IHMINEN JA ELÄMÄ ON NIIN ARVOKAS, ETTÄ SE ON PELASTETTAVA ISLAMIN KIROUKSELTA! EMME MYÖSKÄÄN SAA ALISTUA SALAKAVALIIN KOMPROMISSEIHIN ISLAMIN KANSSA! * AIKAA KANSAMME PELASTAMISEKSI ON VÄHÄN, KOMPROMISSEILLE SITÄ EI OLE OLLENKAAN! * KANSAAMME EI SORRETA! * IHMISIÄMME EI TAPETA NÄLKÄÄN JA PAKKASEEN! * KULTTUURIAMME EI MURSKATA! * VANHUKSIAMME EI RYÖSTETÄ! LAPSIAMME EI RAISKATA! * LUONTOAMME EI TUHOTA! ELÄIMIÄMME EI RÄÄKÄTÄ! * HALUAMME LAHJOITTAA TULEVILLE SUKUPOLVILLE TURVALLISEN YHTEISKUNNAN JA TERVEEN ISÄNMAAN! * NYT SINIVALKOINEN KANSA, NOUSE YLÖS JA ANNA ISÄNMAANRAKKAUDEN MYRSKYN PUHJETA! - K.M. AALTO -

EUROOPAN PARLAMENTIN VAALIT 25.05.2014 !

EUROOPAN PARLAMENTIN VAALIT 25.05.2014 !
Euroopan parlamentti on maailman suurin demokraattisesti valittava parlamentti. Se on ainoa EU-toimielin, johon viiden vuoden välein valitaan edustajat suorilla vaaleilla. Vaalit järjestetään kaikissa jäsenmaissa kansallisen vaalilainsäädännön mukaisesti. Lisäksi noudatetaan EU:n vaalisäädöksiä. Tämän vuoden Euroopan parlamentin vaaleissa valitaan 751 jäsentä Euroopan parlamenttiin. Suomesta valitaan yhteensä 13 Euroopan parlamentin jäsentä eli meppiä (Member of the Parliament). Mepit työskentelevät eurooppalaisissa puolueryhmissä, joita on nykyisessä parlamentissa seitsemän. Ryhmät on muodostettu yli sadasta kansallisesta poliittisesta puolueesta. Uusi parlamentti aloittaa työskentelynsä heinäkuussa 2014. Seuraavat Euroopan parlamentin vaalit toimitetaan kaikissa 28 EU-jäsenmaassa 22.- 25. toukokuuta 2014. Suomessa vaalipäivä on sunnuntai 25.5.2014. Suomessa toimitettavissa eurovaaleissa äänioikeutettuja ovat viimeistään vaalipäivänä 18 vuotta täyttävät Suomen kansalaiset sekä viimeistään 80 päivää ennen vaaleja Suomen äänioikeusrekisteriin ilmoittautunut toisen EU-maan kansalainen. Ennakkoäänestys kotimaassa järjestetään keskiviikosta tiistaihin 14.- 20. 5 ja ulkomailla keskiviikosta lauantaihin 14.- 17.5. Ulkomaan yleisinä ennakkoäänestyspaikkoina ovat Suomen edustustot ja niiden toimipaikat. Niissä voi äänestää kuka tahansa äänioikeutettu riippumatta siitä, missä maassa tai missä kunnassa hän asuu. Edustustoissa voivat siten äänestää esimerkiksi lomamatkoilla tai työkomennuksella ulkomailla olevat äänioikeutetut. Rekisteröitymistä tai ennakkoon ilmoittamista ei tarvita. Suomessa koko maa on yhtä vaalipiiriä, kuten aikaisempinakin vuosina. Ehdokkaat ovat siis ehdolla kaikkialla Suomessa. Eri puolueet ja vaaliliitot voivat asettaa korkeintaan 20 ehdokasta. Ehdokasasettelu vahvistetaan 24.4.2014.

LYHYT JA YTIMEKÄS EU-VAALIOHJELMANI 2014!

RAKKAUDESTA ISÄNMAATANI JA SINIVALKOISTA KANSAAMME KOHTAAN!

1. SUOMI IRTI EU:STA!

2. LOPPU ISLAMIN MAIHINNOUSULLE!

3. SOSIAALINEN OIKEUDENMUKAISUUS KAIKILLE EUROOPAN KANSOILLE!

4. MASSAMAAHANMUUTTO, ELINTASORIKOLLISUUS JA SOSIAALISAALISTUS KURIIN KOKO EUROOPASSA!

5. KANSAINVÄLINEN RIISTOKAPITALISMI KURIIN! - YLIKANSALLISET SUURKAPITALISTIT EIVÄT SAA RYÖSTÄÄ KANSALLISVARANTOAMME!

6. LOPPU NS. POSITIIVISELLE SYRJINNÄLLE, ELI MAAHANMUUTTAJILLE EI TULE TARJOTA MITÄÄN ERILLISIÄ JA YLIMÄÄRÄISIÄ ETUISUUKSIA OMAN MAAN KANSALAISIIN NÄHDEN !

EMME VOI ENÄÄ VAIETA - UUSIMMAT BLOGIKIRJOITUKSET !

Totuus, rakkaus ja oikeudenmukaisuus ohjaavat kirjoituksiani kohti uutta huomista ja meille kaikille parempaa tulevaisuutta marssiessamme kohti sinivalkoista vapautta ja sinivalkoisen kansanliikkeemme voittoa lippumme alla! Poliittinen ideologiani edustaa aitoa ja rehellistä kansallismielistä kristillissosialismia.

Tässä pääblogissani pidän esillä, relevantit prioriteettinäkokohdat huomioiden, lähinnä kolme vuotta tuoreempia blogikirjoituksiani.

Arkistoblogiini (2007 - 2014) pääset tästä.

Eläköön Isänmaa!

torstai 1. lokakuuta 2009

KUNNAT LEIKKAAVAT OMAISHOIDONTUKIA - JUMALAUTA!

Omaishoidon tuella tarkoitetaan vanhuksen, vammaisen tai sairaan henkilön kotona tapahtuvan hoidon tai muun huolenpidon turvaamiseksi annettavaa hoitoa, joka määritellään hoito- ja palvelusuunnitelmassa. Nykyinen laki omaishoidontuesta tuli voimaan jo v. 2006. Monet kunnat ovat nähneet omaishoidon kustannus- ja laatutehokkaana verrattuna laitoshoitopaikkoihin. Monissa taloudellisen ahdingon jamassa taistelevissa kunnissa omaishoidontukea on voitu valitettavasti antaa vain eniten hoitoa ja huolenpitoa vaativien potilaiden hoitajille.Löysä laki antaa kunnille huomattavaa harkinnanvaraa päätettäessä tähän toimintaan myönnettävästä määrärahasta, siksipä käytäntökin vaihtelee suuresti valtakunnallisesti. Omaishoidon tukeen kitsaasti suhtautuvien kuntien kannattaisi selvittää ja laskea, onko kitsaus tässä tukimuodossa kunnan edun mukaista sittenkään - ja ihmisen etua, lähimmäisenrakkauden nimessä, unohtamatta ollenkaan!

On hyvä muistaa, että kotona tapahtuva omaishoito on kustannuksiltaan vain kolmannes, jos sitäkään, verrattuna todella kalliiseen laitoshoitoon. Potilaan kannalta lähimmäisten antama omaishoito on usein laadukkaampaakin ja sehän annetaan vielä kaiken muun lisäksi tutussa ympäristössäkin. Kotihoitoon rohkaiseminen ja sen tukeminen on kaikkien kansallisen yhteisvastuun hengen mukainen etu, varsinkin kun laitoksissa on työvoima- ja resurssipulaa.

Tänä vuonna sosiaali- ja terveysministeriönkin helmikuussa kunnille antama laatusuositus ikäihmisten palveluista suosittaa ja painottaa hyvinvoinnin ja terveyden edistämistä, ehkäisevän toiminnan ja kotona asumisen tukemisen ensisijaisuutta. Tämäkin voidaan omalta osaltaan vahvasti tulkita omaishoitoa tukevaksi suositukseksi. Ja tämän mukaisesti uusilla valtuustoilla eri kunnissamme olisikin runsaasti työsarkaa nimenomaan omaishoidon kehittämisessä ja omaishoidontuen rationaalisessa jakamisessa.

Mutta minulla oli tänään aamulla ainakin lentää aamukahvit suun ohi - ja melkeimpä suoraan korville kuunnellesani STT:n uutisia aamupäivällä radiosta; nyt nimittäin käytännöllisesti katsoen kaikki Suomen kunnat ovat irtisanomassa - niin luit aivan oikein - irtisanomassa vuoden 2010 alusta kaikki omaishoidontuen sopimukset! Useat kunnat ovat irtisanoneet kaikki toistaiseksi voimassa olevat sopimukset. Kunnat ovat myös kiristäneet omaishoidon tuen kriteereitä pelkästään taloudellisiin syihin vetoamalla. Evätyn tuen tilalle ei ole aina tarjottu minkäänlaisia korvaavia palveluja (STT).

Tätä aamupäivällä radiosta kuulemaani uutista ei voida missään nimessä luokitella esimerkiksi muutaman vuoden takaiseksi "Ruokolahden leijonan" kaltaiseksi uutisankaksi, koska uutisen esitti niinkin arvovaltainen taho kuin STT! Mielenkiintoista tässä on vielä sekin, että kun yritin iltapäivällä hakea uutista vielä uudelleen netistä eri medioiden sivuilta, en löytänyt sitä ainakaan siinä muodossa kuin se radiossa esitettiin. Eli kannattaa myös muistaa sekin tosiasia, että STT:llä on oikeus muuttaa ja muokata uutista päivän mittaan, lähteen sinänsä muuttumatta miksikään.

No, rauhoitutaanpas nyt kuitenkin, eihän omaishoidontuki välttämättä siihen lakkaa, että sopimukset irtisanotaan, mutta kunnille se tulee antamaan ensi vuoden alusta aivan jokaisessa Suomen kunnassa täysin mielivaltaiset kädet omaishoidontuen jakamisessa, se on selviö. Ja kannattaa muistaa sekin pöyristyttävä tosiasia, että monissa Etelä-Suomen kunnissa omaishoidontuen sopimukset on irtisanottu jo kuluvan vuoden (2009!) alusta alkaen.

On helppo ajatella, kuten autoritäärinen valtiovallan ylläpitämä propagandakoneisto haluaakin antaa ymmärtää, että nykyinen vakava talouspoliittinen tilanteemme ja taloudellinen taantumamme, joka tulee vielä syventymään lamaksi, aivan kuin pakottaisi kuntamme kiristämään talouttansa. Tästähän ei todellisuudessa voi olla kysymys -kun ei edes saa olla kysymys, varsinkin jos yhteiskuntaa haluttaisiin johtaa ihmiskeskeisesti ja tarvittavan lähimmäisenrakkauden hengessä, sekä kaikenkattavan yhteiskuntapoliittisen totuuden, isänmaanrakkauden ja sosiaalisen oikeudenmukaisuuden nimissä!

Kuntiemme taloutta ei nimittäin näinä päivinä kiristä -taantumasta viis- mikään muu niin paljon kuin hallitsematon muukalaisten invaasio kansaamme kohtaan. Ja tämän muukalaisten käsiinräjähtävän invaasion myötä kuntamme ovat pakoitetut ohjaamaan kaiken käytettävissä olevan taloudellisen kapasiteettinsa uusien turvapaikkakeskusten rakentamiseen, niiden ylläpitoon ja ennenkaikkea niiden räjähdysmäisesti kasvavan asiakaskunnan sosiaalisten perusedellytysten täyttämiseen! Ja toki turvapaikkabisnes syö kuntien taloutta muutenkin.

Mutaturvat siis rälläävät omaishoidontuen kitsaat rahavarat. Eikö lopulta olisi jalompaa, kauniimpaa ja puhtaampaa jo sekin, että jokainen ihminen ja kuntaa pienempi yhteisö, joka haluaa mutaturpia tänne lemmikeikseen, itse sopisi valtiovallan kanssa, että se ihminen/yhteisö itse huolehtii tavalla tai toisella lemmikkiensä kaikki kunnalliseksi taakaksi nykyisessä järjestelmässä muodostuvat kustannukset
olemisesta elämiseen! Missä on kansallinen rationaalisuus, suhteellisuudentaju ja terveen järjen käyttö?

Ei kait tähän loppuun voi kuin rukoilla Herraamme: " Herra, tee kansastasi kyllin voimakas ja rohkea kestämään kaikki uhrit, jotka taistelumme on vaativa, Amen!"


lähde:

STT:n pienimuotoinen uutinen on luettavissa ainakn Turun Sanomien sivuilta:

http://www.ts.fi/online/kotimaa/77851.html

---------------------------------------------------------------------------------Omaishoidon tukeminen kuuluu poliittisena agendana luonnollisesti myös SKS-kansanliikkeeseemme. Meillä on kokemusta omaishoidontyöstä aina kansanliikkeemme johtoa myöten ja minulla itsellänikin mm. äitini kautta; kaikissa vaaleissa meillä on ollut myös tätä arvokasta, jo kansallisen yhteisvastuunkin velvoittamaa omaishoidontyötä tekeviä ehdokkaina eri puolilla Suomea.

Omaishoidon tuen rajoja on tiukennettu tuntuvasti myös täällä pohjolan valkeassa kaupungissamme, Oulussa. Kannattaa huomioida, että nykyisin kunnat voivat leikata omaishoidon tuesta kohtalaisen helposti, sillä se on nimenomaan harkinnanvarainen tuki.

Ihan valtakunnallisena faktana omaishoidontuesta todettakoon, että n. 34 000 suomalaista saa omaishoidon tukea kuntansa sosiaalitoimesta. Ottakaa huomioon, että omaishoitajat hoitavat läheisiään 24 tuntia vuorokaudessa, tähän nähden keskimääräinen vajaan 500 euron kuukausittainen palkkio ei ole ollut mitenkään kohtuuton vaatimus. Minimipalkkiona on ollut aivan viime aikoihin asti vähän yli 300 euroa kuussa.

Useimmat hoidettavat ovat periaatteellisesti tietysti laitoshoitokunnossa. Vielä tätäkin huomionarvoisempaa on kuitenkin vielä se, että itse hoitajista puolet on eläkeikäisiä - ja kasvava ryhmä ovat yli 75-vuotiaat omaishoitajat, joilla itselläänkin saattaa olla vaikeita sairauksia! Valtakunnallisesti kaikkiaan 60 000 läheistä hoidetaan kotihoidossa.

Täällä Oulussa omaishoidontukea saa tänä vuonna yli 900 kuntalaista! Kehoitankin tässä yhteydessä kaikkia Oulun omaishoitajia liittymään tai olemaan ainakin muutoin yhteydessä Oulun seudun omaishoitajien yhdistykseen. Yhdistyksen yhteystiedot löytyvät alla olevasta linkistä:

http://www.oulunseudunomaishoitajat.fi/TOTUUS & RAKKAUS & OIKEUDENMUKAISUUS!

http://www.freewebs.com/com66

Ei kommentteja:

KUNNIAVÄKIVALTA RANTAUTUI SUOMEEN 2009 !

Tammikuussa v. 2002 saimme tuntea, seuraamiemme uutisten kautta, Ruotsista ensiaavistukset kunniaväkivallasta pohjoismaisessa sivistysvaltiossa. Vajaan kahdeksan vuoden viiveellä, joulukuun lopussa v. 2009 kunniaväkivalta konkretisoitui myös Suomessa, Espoon Sellon kunniajoukkomurhan myötä.

Miksi ulkomaalaisia raiskaajia ja ryöstäjiä ei karkoiteta?

Videossa käsitellään Suomen kamaralla oleskelevien jo tuomittujen rikollisten problematiikkaa, mutta merkillepantavaa on ollut ja tulee olemaan pelkästään jo vakavista rikoksista epäiltyjen ulkomaalaisten prosentuaalinen osuus rikostilastoissamme. Toki tilastojen mukaisesti Suomessa asuvien ja rikoksista epäiltyjen ulkomaan kansalaisten (-kuten kantaväestönkin) tilastoja hallitsevat liikennerikokset, joiden osuus on ollut n. 45% viime vuosina (v.2005). Mutta kantaväestöstä poiketen suhteellisesti useimmin Suomessa asuvat ulkomaalaiset olivat epäiltyinä ryöstöistä ja raiskauksista; ryöstöistä 21%:n osuudella (v. 2005), joista vielä somalit korostuivat selkeästi 40%:n osuudella. Raiskauksissa suhteellinen prosenttiosuus kaikista epäillyistä rikoksista oli ulkomaalaisten kohdalla vielä ryöstöjäkin suurempi, peräti 27%:n osuudella! Tässä valossa onkin ymmärrettävää, jos mm. SKS:nkin yleisohjelman ensimmäisen kappaleen lopussa mainittu lause: "Vääryyden edessä emme kavahda kansalaistottelemattomuuttakaan" alkaa vähitellen saada suurten massojen keskuudessa yhä esoteerisemman ja realistisemman merkityssisällön! Suomessa asuvien ulkomaalaisten rikollisuutta voit tarkastella tekstimuotoisena mm. pdf-tiedostosta "Ulkomaalaisten rikollisuus Suomessa". Klikkaa tästä!

HESY - eläinsuojeluyhdistys/ animal-shelter:

Luontokäsityksiimme kuuluu myös eläinsuojelun etiikka. Mitään yhteiskunnallista päätöstä ei ole olemassa sille käsitykselle, että ihmisellä on lupa kohdella eläimiä ja luontoa vain välineenä eri päämäärien saavuttamiseksi. Myös eläimillä on itseisarvo. Emme kuitenkaan hyväksy minkäänlaista eläin- ja luonnonsuojelutyön varjolla harrastettavaa terrorismia. (Ote SKS:n puolueohjelmasta)